Neix 'CurtCircuit', un concurs de curtmetratges amb accent santcugatenc


  • Comparteix:

CurtCircuit és el nou concurs de curtmetratges / Font: CurtCircuit

CurtCircuit és el nou concurs de curtmetratges / Font: CurtCircuit

Un grup de joves de la ciutat prepara la posada en marxa d'un concurs de curtmetratges que amb el nom de 'CurtCircuit' promourà la creació d'audiovisuals amb segell local. La cita arribarà a l'estiu i està oberta a participants de totes les edats que hauran de realitzar tot el procés de producció en 48 hores i en algun moment del muntatge hi haurà d'aparèixer el nom de Sant Cugat. La intenció dels promotors és celebrar la proposta al juny.

L'aparició d'una localització concreta de Sant Cugat al curtmetratge, la intromissió d'una paraula o frase i la integració d'un determinat so que proposarà l'organització seran les tres premisses que els curtmetratges hauran d'acomplir per ser acceptats al concurs 'CurtCircuit', a banda que la proposta s'haurà de realitzar en 48 hores des del moment de redacció del guió fins al muntatge final.

Es tracta d'una iniciativa engegada per un grup d'amics apassionats del món del cinema i, com ha explicat un dels impulsors David Galindo, volien crear un projecte que fomentés el cinema a la ciutat.

David Galindo

Som aficionats al cinema. Ja hem fet un quants curtmetratges. Creiem que serà molt interessant posar en marxa a la ciutat una iniciativa com aquesta.


La cita comptarà amb una gala d'obertura i una cerimònia final. La voluntat dels organitzadors és que el concurs s'allargui tota una setmana. En aquest temps es projectaran els diferents curts presentats i el jurat farà les seves deliberacions per escollir el primer premi. Hi haurà dos guardons més, un que l'escollirà el públic assistent a la darrera jornada de projeccions i un tercer que reconeixerà la proposta més destacada però que hagi comptat amb menys recursos.

Els organitzadors estan acabant de perfilar les dates de celebració i els espais on es faran les projeccions. Segon ha explicat Galindo, en breu es posarà en marxa una pàgina web amb tota la informació relativa a la convocatòria. En aquest portal també s'informarà del procés d'inscripcions i les condicions que han de complir els muntatges que s'hi presentin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.