L'espectacle de CobosMika obre el cicle 'Sant Cugat balla'


Temes relacionats

El Dia Internacional de la Dansa porta als escenaris diferents estils de ball (23/abr/13)

L'Orquestra Simfònica interpreta el tradicional concert de Sant Jordi (21/abr/13)


  • Comparteix:

L'espectacle incorporarà dansa i música en directe / Font: Cobosmika.com

L'espectacle incorporarà dansa i música en directe / Font: Cobosmika.com

El cicle de dansa 'Sant Cugat Balla' obre coreografies aquest divendres al Teatre-Auditori amb l'espectacle 'Tango 4cames, 2cossos, 1cor', de la contemporània CobosMika. La companyia, acompanyada pel Quartet Gerió, retrà homenatge al compositor argentí Astor Piazzolla. L'espectacle, que començarà a les nou del vespre, té un preu de 20 euros.

La companyia investiga nous moviments híbrids entre la dansa contemporània i el tango argentí, oferint al públic l'experiència de gaudir del seu llenguatge coreogràfic amb la música en directe de partitures inèdites d'Astor Piazzolla.

El codirector de l'espectacle Peter Mika ha explicat que per preparar el muntatge han portat temes de tango tradicional i els combinen amb influència de la dansa contemporània.

Peter Mika

Hem buscat temes de tango tradicional i els portem a nivell de dansa contemporània. El públic veurà la barreja de principis tradicionals amb innovacions contemporània.


La companyia oferirà, el mateix dia de l'estrena, un assaig obert que començarà a les sis de la tarda. L'entrada és gratuïta i caldrà recollir-la una hora abans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.