Els versos de Lorca, protagonistes de l'espectacle del Teatre de la Unió


  • Comparteix:

Els textos de Federico García Lorca són els protagonistes de la nova proposta que ha organitzat la secció de poesia del Teatre de la Unió. Dins la programació de 'Celler de poesia', l'entitat Pentagrama posarà aquest diumenge veu i música als versos del poeta amb un espectacle que repassarà la seva trajectòria.

No és la primera vegada que Pentagrama puja a l'escenari els textos del poeta andalús. Ja va fer-ho el 1998 per commemorar el centenari del naixement de Lorca i, en aquella ocasió, la iniciativa va recollir una bona acceptació. Una situació que podria repetir-se al Teatre de la Unió segons l'actor Eduard Araujo:

Eduard Araujo

Lorca és un bon reclam


L'espectacle repassarà clàssics de l'obra lorquiana com 'Romancero gitano', 'El poema del cante jondo' i 'Poeta en Nueva York', entre d'altres. Eduard Araujo ha fet cinc cèntims dels ingredients que tindrà el muntatge:

Eduard Araujo

Nosaltres acostumem a combinar diferents disciplines


'Paseo por la obra de Federico García Lorca' es representarà el dia 25, a 2/4 de 7, al Teatre de la Unió Santcugatenca. L'obra compta amb la interpretació d'Eduard Araujo, la veu de la soprano Joana Vilaplana i el piano de Carles Xirinachs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.