Els més menuts viatgen al món dels somnis amb 'El Petit Dalí'


  • Comparteix:

'El Petit Dalí' s'ha representat aquest diumenge al Teatre-Auditori

'El Petit Dalí' s'ha representat aquest diumenge al Teatre-Auditori

Els somnis d''El Petit Dalí' han transportat aquest diumenge els més menuts a un món de fantasia i imaginació a través de les imatges més conegudes del pintor figuerenc. Elefants que parlen, cuiners de rellotges i titellaires estrambòtics han acompanyat el petit Salvador Dalí en un viatge oníric on la ficció ha esdevingut realitat dalt l'escenari del Teatre-Auditori. L'obra, de la mà de la companyia Únics, és una simbiosi artística que prové d'una adaptació literària i vincula música, teatre, literatura i pintura.



L'espectacle dóna vida al món de Salvador Dalí i l'apropa als més petits amb una història fantàstica que busca entretenir i alhora transmetre passió per l'art. La força del muntatge rau en l'impacte visual de l'escenografia i l'extravagància dels seus personatges, que acompanyen els espectadors en un viatge pel món dels somnis i de la imatgeria del pintor figuerenc. El director de la companyia Únics, Lluís Juanet, ha destacat la voluntat d'atraure l'atenció del públic mitjançant imatges molt potents.

Lluís Juanet

Hi ha impactes visuals molt forts que fan que els nens sempre estiguin atents. Donem aquesta imatge tant potent que els impacta molt.


L'obra és el resultat d'unir literatura, música, pintura i teatre en un únic producte artístic. L'espectacle neix de l'adaptació del llibre 'El petit Dalí... i el camí cap als somnis', i parteix de les representacions del pintor surrealista per obrir les portes als més menuts al món de la cultura. Segons Juanet, el muntatge vol ser un aglutinador de diverses disciplines artístiques mitjançant una proposta didàctica i entretinguda.

Lluís Juanet

El teatre aglutina totes les disciplines, i això va molt bé perquè els nens entrin dins el pòsit cultural. Busquem que entenguin la pintura de Dalí.


'El Petit Dalí' està produït per Viu el Teatre i participarà al festival de teatre FETEN que se celebra al març a Gijón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.