La Biblioteca Gabriel Ferrater tanca avui la celebració del seu 20è aniversari


Temes relacionats

S'obre la celebració dels 20 anys de la Biblioteca Central amb Sánchez Piñol (17/abr/13)


  • Comparteix:

Aquest acte tanca la celebració de l'aniversari de la biblioteca

Aquest acte tanca la celebració de l'aniversari de la biblioteca

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater tanca aquest dissabte els actes de celebració del seu 20è aniversari amb una jornada d'activitats. L'equipament es convertirà en un espai ple de propostes, des de les dotze del migdia fins les set de la tarda, amb sorpreses per a tothom i activitats adreçades a totes les edats.

El programa arrenca al matí amb tres tallers. El primer és a les deu del matí amb Dolors Serra i proposa elaborar punts de llibre gegant. Agafarà el relleu a partir de les onze del matí el taller 'PlaçaFiti' amb Elisenda Rué. Al punt de les dotze del migdia arriba un taller de còctels literaris amb Fizzbartenders i l'acompanyament musical de Matthew Simon.

Ja a un quart de dues de la tarda, arriba la 'Dansa entre llibres' amb el Cos de Dansa de l'Esbart, una actuació que es repetirà a tres quarts de set.

La tarda arrencarà amb la 'Marató de Scrabble' i la 'Màgia a la Biblioteca' amb Sergi Ayet. A partir de les sis de la tarda serà l''Hora del conte' amb Magalí Roca i Rosa May.

La celebració també comptarà amb una festa de cloenda per aquesta programació, que segons ha explicat la directora de la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, Pepa Forn, al magazín 'Sant Cugat a Fons' es desenvoluparà ens els exteriors de l'equipament.

Pepa Forn

Procurarem que el temps acompanyi i fer-ho tot a l'entrada i al pati de la biblioteca. Esperem que sigui un dia de moviment i animat.


A més, durant tota la jornada, dos personatges c dinamitzaran els diferents espais d'activitats.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.