'La dona vinguda del futur' entreté el públic familiar del Teatre-Auditori


Temes relacionats

Guille Milkyway es passa al musical amb 'La dona vinguda del futur' (13/abr/13)


  • Comparteix:

Beth Rodergas és la protagonista d'aquest musical

Beth Rodergas és la protagonista d'aquest musical

'La dona vinguda del futur' ha aterrat aquest dissabte al Teatre-Auditori per mostrar amb una mirada plena d'ironia el poder de la televisió, posat en evidència com en l'era de la comunicació s'està més incomunicat que mai amb les persones que es tenen ben a prop. El musical, que barreja els talents del dramaturg Marc Rosich, del músic santcugatenc Guille Milkyway i de l'autora de videoclips Marta Puig (Lyona), està encapçalat per l'actriu Beth Rodergas. Les melodies enganxoses i optimistes han fet passar una estona ben entretinguda al públic santcugatenc.



'La dona vinguda del futur' és un musical que en principi va dirigit a un públic infantil, però que també pot ser gaudit per un públic adult. Al Teatre-Auditori les seves melodies han atrapat tothom. Vestit d'una escenografia pop, el muntatge té com a protagonista una família tradicional que, de sobte, rep la visita inesperada d'una dona que viatja en el temps per portar a les cases de la classe mitjana un producte per netejar la roba. La lliçó moral que amaga aquest muntatge és una crítica al consumisme extrem i al poder seductor de la publicitat televisiva. Com la música de Guille Milkyway, el musical conté un optimisme en la forma i un pessimisme en el fons. El missatge és molt clar 'estem a l'era de la comunicació, però al mateix temps cada vegada tenim menys comunicació amb les persones que tenim al costat', com ha explicat el director del muntatge, Marc Rosich.

Marc Rosich

Les pantalles de televisor i les pantalles dels telèfons mòbils ens tenen incomunicats amb les persones que tenim al costat.


Els espectadors han passat una bona estona i els més menuts han arribat a reflexionar sobre com podria arribar a ser el futur.

Públic

M'ha semblat molt divertida, molt entretinguda / El millor de tot és la música, és molt animada./ M'ha encantat perquè és molt original i han ideat de forma molt divertida com seria el futur.


'La dona vinguda del futur' ha acabat a Sant Cugat la seva primera gira després de passar pel Teatre Nacional de Catalunya (TNC). Ara els creadors del muntatge faran tot el possible per poder seguir trepitjant escenaris, tot i el context econòmic actual, i si els surt l'oportunitat traduïran al castellà el musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.