L'educació emocional centrarà la 4a edició de Petits! Grans! Llibres!


  • Comparteix:

Anterior edició del festival

Anterior edició del festival

La 4a edició del festival cultural de la infància Petits! Grans! Llibres! anirà dedicada a l'educació emocional i tindrà lloc del 7 al 12 de maig. Una vegada més la iniciativa impulsada des de l'Institut de la Infància portarà a la ciutat mestres i professionals de diferents àmbits relacionats amb l'educació infantil que protagonitzaran un seguit d'activitats que giraran al voltant dels més petits i la seva formació. L'activitat tindrà lloc al claustre del Monestir. Cugat.cat col·labora a la iniciativa.

Una de les principals activitats de la cita serà el Fòrum de la Infància que està dirigit a professionals, educadors i adults en general que cuiden i eduquen infants. La intenció és crear un espai d'intercanvi d'experiències al voltant de la formació infantil. Una altra proposta serà el Bosc del Llibres on, de divendres a diumenge, se celebraran una quarantena d'activitats centrades en l'àmbit del llibre i l'infant.

La directora de l'Institut de la Infància, Verónica Bronstein, ha explicat a Cugat.cat que el festival és una iniciativa molt especial i única ja que no hi ha un altre certamen d'aquestes característiques.

Verónica Bronstein

És l'únic projecte d'aquest tipus ja que està orientat als infants però també als adults i que compta amb la participació de professionals.


A més, les jornades comptaran amb sessions i xerrades amb la presència de professionals i especialistes que tractaran l'educació emocional des de diferents perspectives per oferir una visió àmplia de l'eix central de la proposta.

Per a més informació i reserva de places a les activitats programades les persones interessades es poden adreçar a l'organització enviant un correu electrònic a institudelainfancia@gmail.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.