El jazz de la Big Band de l'Okehampton College arriba a Sant Cugat


  • Comparteix:

La Big Band de l'Okehampton College en una actuació / Font: Joventuts Musicals de Sant Cugat

La Big Band de l'Okehampton College en una actuació / Font: Joventuts Musicals de Sant Cugat

La Big Band de l'Okehampton College porta aquest dimecres un ampli repertori de jazz a la plaça d'Octavià. El grup, format per 25 joves músics i dirigit per Paul Smith, ha actuat als Estats Units, la Xina i diversos països europeus. El concert ha estat organitzat per les Joventuts Musicals de Sant Cugat i tindrà lloc a la plaça d'Octavià a les set del vespre.

El que va començar l'any 1994 com un petit grup per a completar la formació d'alguns estudiants en jazz ha esdevingut una gran banda que ja ha gravat tres discs i ha actuat als Estats Units, la Xina, la República Txeca, els Països Baixos i Irlanda. El repertori de la Big Band de l'Okehampton College inclou des de clàssics del jazz com Duke Ellington i Count Basie fins a músics més contemporanis com ara Setzer Big Bad Voodoo Daddy.

La formació inclou solistes vocals destacats com ara Scarlett Leo, Becky Hill, India Lewis, Rhiannon Parsons i Keiran Littlejohns.

Les Joventuts Musicals de Sant Cugat van néixer l'any 2001 amb l'objectiu d'omplir els buits musicals de la ciutat. La formació tracta d'oferir una programació de concerts oberts a tots els estils i públics, i potencia projectes musicals i educatius com 'Noves Freqüències', dedicat a les Bandes Musicals juvenils, 'Jazz en viu' o 'Mini-audicions escolars'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.