La Diputació i l'Ajuntament es feliciten per l'alt nivell de participació assolit al Pla de Cultura


  • Comparteix:

Àngels Solé ha destacat la gran aportació feta pels participants.

Àngels Solé ha destacat la gran aportació feta pels participants.

Les taules de debat del Pla de Cultura de Sant Cugat han finalitzat amb un balanç positiu pel que fa al nivell de participació i el volum de les propostes plantejades. Després d'aquesta primera etapa, el pla entra ara en un procés de diagnosi que ha d'integrar també els resultats de les entrevistes personalitzades que es faran a diferents persones representatives dels diferents àmbits i públics de la ciutat.

En total han estat 8 sessions de debat que han servit per plantejar propostes diverses al voltant de temes com el territori, la creació o la memòria.

Des de la Diputació de Barcelona, que col·labora en la realització d'aquest pla, s'ha destacat el nivell de participació en les diferents sessions, tant pel que fa a la quantitat d'assistents com pel que fa a les propostes i sobretot, el coneixement de la realitat cultural de Sant Cugat. Escoltem Carme Garcia.

Carme Garcia

Crec que a Sant Cugat hi ha dues característiques, que la majoria dels assistents han vingut a totes les taules i el caràcter dialgoant.


De la seva banda, la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, ha valorat molt positivament la quantitat de propostes plantejades i ha explicat que ara caldrà trobar la fórmula de combinar i consensuar els diferents interessos dels ciutadans.

Àngels Solé

Hi ha hagut propostes de tot tipus i ara hem de ser capaços de convinar tots els interessos i consensuar-ho.


El procés de diagnosi es completarà amb les entrevistes personalitzades, on es prestarà especial atenció als consumidors, ja que les taules de debat han estat protagonitzades pels propis agents culturals.
Tots els santcugatencs que ho vulguin tindran també la possibilitat de dir-hi la seva omplint el model d'entrevista que l'Ajuntament penjarà a la web municipal.

Totes aquestes aportacions es recolliran i es farà una diagnosi que ha de servir per començar a treballar i elaborar el Pla de Cultura de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.