Can Ninot obre les inscripcions als cursos de teatre, màgia i dansa creativa


  • Comparteix:

Can Ninot ofereix cursos en català i en anglès, per a totes les edats i nivells

Can Ninot ofereix cursos en català i en anglès, per a totes les edats i nivells

L'escola de teatre Can Ninot ha obert les inscripcions del curs 2013-2014 per a les seves classes de teatre, titelles, dansa creativa i màgia. Les activitats es fan en català i en anglès, i estan adreçades a alumnes de totes les edats i nivells. Can Ninot inciarà les classes al setembre i els preus són a partir de 45 euros al mes.

Durant la setmana, Can Ninot és una escola de teatre, amb professors bilingües i llicenciats a l'Institut del Teatre. Els caps de setmana, però, es transforma en el teatre més petit de Catalunya, que ofereix els espectacles de titelles, conta contes, màgia i música de la Companyia Tian Cusidó. També s'hi celebren festes d'aniversari.

En els tallers de teatre en anglès es treballa, segons el nivell, sobre una obra de teatre concreta cada trimestre, amb una representació final davant el públic. L'objectiu és que l'alumne millori la seva comprensió oral i fluïdesa en l'idioma i obtingui una base sòlida per a l'aprenentatge escrit. També s'ofereixen sessions de 'Come and play!', un mètode destinat a pares i nens que potencia l'immersió lingüística de l'infant i aporta eines comunes per a practicar l'anglès a través del joc a casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.