Cugat.cat i el Pati de Llibres recomanen lectures pels petits de la família


  • Comparteix:

Les vacances són un bon moment per descobrir el gust per la lectura als més petits. Cugat.cat et presenta algunes propostes perquè els infants de la casa es distreguin amb una bona lectura o aprenguin mentre juguen amb llibres diferents i originals.

Amb l'ajuda del Pati de Llibres, especialitzada en llibres per infants i joves, proposem tres títols ben diferents que ajuden a aprendre, a descobrir el món i a gaudir de la lectura.

'La guia de Joe Jackson', de l'editorial Estrella Polar, és una història en forma de guia que aconsella als nois i noies a partir de dotze anys que es veuen 'obligats' per pares i mestres a llegir. Segons la llibretera Diana Riba del Pati de Llibres, es tracta d'un llibre molt divertit que farà gaudir al lector.

Diana Riba

És una guia molt divertia. Explica la història d'un nen a qui no li agrada llegir i decideix escriure un llibre per a tots els nens que estan en la seva situació.


Per a unes edats més joves, Riba recomana publicacions que serveixen per què els lectors aprenguin mentre juguen i passant una bona estona. Es tracta de 'El meu primer llibre de..', editat per Combel que compta amb 4 números i en cadascun d'ells descobreix un àmbit diferent als seus lectors a través de jocs senzills. Finalment, 'Cases del món', de l'editorial Cruïlla, fa un recorregut per les diferents cultures del món a través dels diferents tipus d'habitatge on viu cada poble.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.