La Universitat de la Pau engega les lectures-debat del segon semestre amb Chomsky i Kapuczinski


  • Comparteix:

José María Perceval, membre de la Universitat de la Pau, és l'encarregat de dinamitzar el grup de lectura.

José María Perceval, membre de la Universitat de la Pau, és l'encarregat de dinamitzar el grup de lectura.

Aquest divendres arrenquen les lectures-debat de la Universitat Internacional de la Pau per al segon trimestre del curs. Els autors escollits en aquesta ocasió són el nord-americà Noam Chomsky, l'especialista en relacions internacionals Michel Ignatief i el periodista polonès Rysczard Kapuczinski.

Amb l'objectiu de promoure i fomentar l'educació i la cultura de la pau, la Universitat Internacional de la Pau ha volgut donar continuïtat durant tot l'any a la universitat d'estiu amb diverses activitats. Entre aquestes, es troba la iniciativa de les lectures en grup amb debat posterior, una activitat que ja es va celebrar el trimestre passat i que torna a arrencar aquest divendres 13 de febrer amb el llibre de Noam Chomsky 'Estados canallas. El imperio de la fuerza en los asuntos mundiales'. Neus Sotomayor, membre de la Universitat de la Pau, assegura que aquestes activitats serveixen per aprofundir en la tasca que realitzen.

Neus Sotomayor

La nostra voluntat és treballar molt en l'educació per la pau i per això creiem que cal realitzar activitats en aquest sentit durant tot l'any.


José María Perceval, membre de la Universitat de la Pau, és l'encarregat de dinamitzar el grup de lectura amb una presentació del contingut del llibre que dóna peu al posterior debat. Segons ha explicat Perceval, l'ideal és que els assistents vagin a les sessions amb el llibre llegit, tot i que l'important és la reflexió col·lectiva que es fa després de la presentació del llibre.

José María Perceval

Escollim llibres de temàtica àmplia relacionats amb els valors de la Universitat de la Pau per fomentar el debat.


L'obra de Chomsky, 'Estados canallas' servirà per reflexionar sobre el nou ordre mundial i les possibilitats de canviar-lo. La cita és aquest divendres a les 8 de la tarda a la seu de la Universitat de la Pau, al carrer Santiago Rusiñol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.