Els Pets trenquen tres anys de silenci amb 'L'àrea petita'


Temes relacionats

Els Pets no tocaran a Sant Cugat (26/set/13)


  • Comparteix:

'Bombolles és elsibgle de 'L'àrea petita' / Font: Elspets.cat

'Bombolles és elsibgle de 'L'àrea petita' / Font: Elspets.cat

Els Pets estrenen nou disc, 'L'àrea petita', un treball que trenca amb els tres anys de silenci voluntari de la formació. El grup, on toca el teclista santcugatenc Joan-Pau Chaves, ha caracteritzat aquest àlbum com el més arriscat de la seva carrera.

Després de tres anys sense treure cap treball, la formació de Constantí ha redefinit el seu so en 'L'àrea petita'. El disc no oblida l'essència que ha caracteritzat el grup des dels seus inicis però porta nous sons i deixa de banda els esquemes antics. 'L'àrea petita' porta 'Bombolles' com a single i és l'onzè CD d'estudi del grup i representa el 16è de tots els treballs editats.

La gira de l'àlbum va començar el 13 de setembre al Mercat de Música Viva de Vic i havia de passar per Sant Cugat aquest divendres però el concert ha estat cancel·lat per la indisposició del cantant de la formació, Lluís Gavaldà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.