Els Bastoners de Sant Cugat mostren la seva història en una exposició de fotos a l'Esbart


  • Comparteix:

Es volen recordar les trobades i actuacions.

Es volen recordar les trobades i actuacions.

Els Bastoners de l'Esbart Sant Cugat mostren des d'avui i fins divendres una exposició de fotografies amb l'objectiu de recordar als santcugatencs totes aquelles trobades i festivitats en què els bastoners han participat al llarg de la seva història. La mostra es tancarà amb l'actuació del grup de nens dels Bastoners.

Del 23 al 27 de Febrer les parets dels locals de l'Esbart Sant Cugat s'ompliran de les fotografies d'una exposició que il.lustra algunes de les activitats, trobades i ballades dels Bastoners des de la seva arribada a la ciutat.

L'objectiu de l'exposició és per una banda donar a conèixer l'entitat, i de l'altra, ajudar els santcugatencs i components de l'Esbart a recordar totes aquelles vivències i curiositats que han trancorregut dins l'entitat des de l'any 1990.

L'últim dia de l'exposició el grup de nens farà una ballada com a cloenda. Així ho ha explicat Pepe Clemente, un dels responsables dels bastoners de l'Esbart Sant Cugat.

Pepe Clemente

La ballada dels nens


L'Esbart Sant Cugat, i en especial el grup de Bastoners, esperen una important participació, tant el dia de la cloenda com tota la setmana en què es podran veure les fotografies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.