L'actuació número 1.000 del Teatre-Auditori arriba avui amb Fangoria


Temes relacionats

El santcugatenc Guille Milkyway produirà el nou disc de Fangoria (30/oct/12)


  • Comparteix:

Fangoria / Font: Teatre-Auditori

Fangoria / Font: Teatre-Auditori

Fangoria, el duo format per Alaska i Nacho Canut, protagonitza aquest divendres l'espectacle número 1.000 del Teatre-Auditori. El grup presentarà el seu darrer àlbum, 'Cuatricomía', del qual han venut més de 20.000 còpies. El concert serà a les nou del vespre i les entrades ja estan exhaurides. És un concert inclòs en els actes del Dia en contra la Violència a les Dones.

'Cuatricomía' és l'onzè disc de Fangoria i consta de quatre treballs, cadascun amb un productor diferent. Cada enregistrament s'inspira en un color per simbolitza els pilars estilístics de l'obra d'Alaska i Canut. Així, 'Cuatricomía' inclou quatre parts basades en el rock and roll, l'electrònica, la música gòtica i el pop. Aquesta darrera està produïda pel músic santcugatenc Guille Milkyway.

Fangoria ha venut més de 20.000 còpies de l'àlbum, fet que l'ha convertit en disc d'or. Per a celebrar-ho, el grup publicarà el 3 de desembre una nova edició del disc, que portarà per nom 'Policromía' i comptarà amb quatre cançons inèdites també realitzades per quatre productors diferents. El treball també inclourà dues versions del tema 'Desfachatez' de la mà del grup The Sound of Arrows i una nova versió de la cançó 'Dramas y comedias' per part de l'actor Jorge Calvo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.