Els clubs de lectura de les biblioteques de Barcelona se citen al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

1.500 persones de 90 biblioteques passaran pel Teatre-Auditori

1.500 persones de 90 biblioteques passaran pel Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori acull dimarts i dimecres una trobada de clubs de lectura de la Xarxa de Biblioteques de la demarcació. 1.500 persones de 90 biblioteques passaran per l'equipament cultural per veure i parlar amb els actors de l'obra 'Adreça desconeguda', interpretada per Eduard Fernández i Lluís Homar.

Aquesta és la tercera vegada que s'organitza una trobada de clubs de lectura amb el teatre com a eix cohesionador. La darrera cita va ser el 2009 amb motiu dels 50 anys de la Nova Cançó.

Els assistents podran veure l'obra de teatre 'Adreça desconeguda', basada en la novel·la de l'escriptora americana Katherine Kressmann Taylor, i dirigida i interpretada per Lluís Homar, que estarà acompanyat per Eduard Fernández a l'escenari.

A l'acte assistirà el president de la Diputació, Salvador Esteve; l'alcaldessa, Mercè Conesa; la diputada adjunta a Cultura de la Diputació, Mireia Hernández, i el regidor de Cultura, Xavier Escura.

La Xarxa de Biblioteques Municipals compta aquest curs 2013-2014 amb més de 400 clubs de lectura de diversos gèneres, dels quals una norantena pertanyen a la demarcació de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.