El Pessebre interactiu de Valldoreix tornarà a l'horari tradicional en la pròxima edició


  • Comparteix:

El Pessebre interactiu i benèfic de Valldoreix, a càrrec del grup Espiral, recuperarà els horaris tradicionals en properes edicions. La iniciativa ha aconseguit poc públic a les representacions més tardanes, mentre que ha omplert el Casal Cultural del territori en les primeres funcions del dia, fet que ha obligat a replantejar els horaris a l'organització de cara a l'any vinent.

El Pessebre interactiu s'ha representat en sis funcions, dues aquest dissabte i quatre diumenge. En l'edició d'enguany, l'organització ha ampliat l'horari de les representacions amb una última funció a dos quarts de vuit de la tarda. La iniciativa ha tingut una bona rebuda en les primeres sessions, però no ha aconseguit omplir la sala en les últimes representacions del dia. Per això, la directora de Teatre Espiral, Trini Escrihuela, ha destacat que es replantejaran els horaris del Pessebre de cara a properes ocasions.

Trini Escrihuela

En la primera sessió vam tenir ple i la gent va portar força aliments. La segona sessió va anar una mica més fluixa perquè era a dos quarts de vuit i potser les criatures ja han d'anar a dormir.


Tot i això, la recollida d'aliments per a Càritas d'aquesta 13a edició ha tingut una bona resposta del públic. A més, l'obra ha fet vibrar als assistents, que han cantat cançons i han participat en el muntatge. Alguns dels actors han explicat les novetats amb les que ha comptat aquesta edició com ara la incorporació d'una nova actriu per fer el paper de Verge Maria.

Actors

Els personatges nous són la Verge Maria i un Rei que se'ns ha posat malalt. Novetats aquest any n'hi ha una: El Cor Infantil d'Harmonia que ens acompanyarà cantant nadales.



L'espectacle ha unit solidaritat i teatre i també ha comptat amb la participació de Pentagrama, Els Marxosos del Vallès i les corals Albada, Esclat de Germanor i l'Harmonia, que ha incorporat un cor infantil per primera vegada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.