Els Gausacs veuen amb bons ulls el conveni per prevenir els riscos castellers


  • Comparteix:

L'acord ajudarà a prevenir els riscos castellers

L'acord ajudarà a prevenir els riscos castellers

Els Gausacs veuen amb bons ulls l'acord entre el Consell Català de l'Esport (CCE) i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) per prevenir els riscos en les construccions. El conveni contempla la participació del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de la ciutat en els projectes per millorar el rendiment físic dels castellers.

Amb aquest acord, la Coordinadora i el Consell Català de l'Esport volen disminuir els riscs de lesions i d'altres patologies mitjançant el perfeccionament de les mesures de seguretat. També contempla la millora del rendiment físic dels castellers i la posada en marxa d'estudis sobre caigudes. El cap de colla dels Gausacs, Toni Castanyer, ha explicat que els camises verdes han rebut amb els braços oberts aquesta iniciativa.

Toni Castanyer

Tot el que sigui prevenció i seguretat per aconseguir el risc zero és molt benvingut. El CAR té gent molt preparada per a aquests projectes.


En paral·lel, els Gausacs han participat aquest dissabte en la Nit de Castells, que ha comptat amb una seixantena de colles de Catalunya. La cerimònia ha reconegut els castellers de Gràcia amb el premi a Colla Revelació i els castellers de Barcelona amb el premi Aleta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.