El musical 'Jan i Júlia: benvinguda Nanny' aproparà l'anglès als més petits


  • Comparteix:

Un instant de l'espectacle

Un instant de l'espectacle

L'espectacle 'Jan i Júlia: benvinguda Nanny', un musical en català i anglès, arriba aquest diumenge al Teatre-Auditori per promoure aquesta llengua estrangera entre el públic infantil. L'obra, dirigida a nens d'entre quatre i 10 anys, és una producció de Kids&Us School English i el Servei Educatiu del Kursaal de Manresa.



El musical explica la història de Jan i Júlia, dos germans que hauran d'esforçar-se per fer-se entendre amb la nova cangur, que només parla anglès. L'espectacle, bilingüe, intercala cançons amb passatges de text. Les cançons, totes en anglès, són versions d'alguns dels musicals més coneguts de Broadway.

A la presentació de l'obra, el programador del Teatre-Auditori, Gerald Fannon, ha destacat que el muntatge és una gran ocasió per oferir entreteniment de qualitat en anglès al públic infantil. La guionista del musical i coordinadora del servei educatiu del Kursal, Cristina González, ha remarcat que el muntatge obre la porta a la participació dels assistents.

Cristina González

Busquem la participació del públic en diverses escenes del musical.


La coordinadora pedagògica de Kids&Us School English, Marta Garcia, ha explicat que tant infants com pares surten satisfets del teatre.

Marta Garcia

Només el fet de veure que els nens poden entendre el que està passant satisfà molt els pares.


El musical, que té una durada de 45 minuts, començarà a les dotze del migdia. Les entrades costen vuit euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.