L'escola Fusió completa l'intercanvi amb el centre Padre Soler del Escorial


Temes relacionats

Fusió i la Simfònica Jong Twente, unides en un concert a la plaça de Barcelona (10/jul/13)

Fusió i la Simfònica Jong Twente, unides en un concert a la plaça de Barcelona (10/jul/13)

Fusió i Jong Twente: Sant Cugat i Holanda units per la música d'orquestra (10/jul/13)


  • Comparteix:

Els alumnes de l'escola madrilenya vénen aquest cap de setmana / Foto: Centro Integral de Música

Els alumnes de l'escola madrilenya vénen aquest cap de setmana / Foto: Centro Integral de Música

L'escola de música Fusió organitza aquest dissabte un concert simfònic conjuntament amb 60 alumnes d'intercanvi del Centro Integrado de Música (CIM) Padre Antonio Soler de San Lorenzo, a Madrid. L'acte tindrà lloc al vestíbul del Teatre-Auditori a partir de dos quarts d'una i està obert a tothom.

L'escola Fusió fomenta des de fa anys els intercanvis entre els seus alumnes i escoles d'altres països amb l'objectiu que comparteixin experiències amb altres músics i coneguin noves cultures. En aquesta ocasió, 60 alumnes del CIM Padre Antonio Soler visitaran la ciutat durant aquest cap de setmana de la mà del centre local. Es tracta de la segona part de l'intercanvi perquè els alumnes de Fusió ja van anar a Madrid a l'abril de l'any passat.

Les orquestres dels respectius centres oferiran un concert gratuït on actuaran per separat però també junts, aportant més de 100 músics que tocaran alhora. El director de l'orquestra de l'escola madrilenya, Giuseppe Mancini, ha explicat a Cugat.cat que iniciatives com aquesta enforteixen els vincles entre els alumnes.

Giuseppe Mancini

Es crea una unió entre els músics que no té res a veure amb la rutina de cada dia.


A l'escola madrilenya, els estudiants cursen la primària i secundària conjuntament amb els estudis musicals. La seva orquestra està constituïda per estudiants i, per tant, la seva composició canvia cada any. Malgrat aquesta circumstància, l'orquestra ha guanyat diversos premis i ha ofert concerts a l'estranger, a Alemanya, Itàlia i el Marroc, entre altres llocs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.