Camerata porta la missa més famosa del Renaixement, en benefici de Càritas


  • Comparteix:

Camerata Coral Sant Cugat

Camerata Coral Sant Cugat

Camerata Coral Sant Cugat presenta aquest divendres el quart concert del cicle de música sacra al Monestir. Aquest recital està inspirat en la 'Missa del Papa Marcelo' de Giovanni Pierluigi de Palestrina, considerada una peça fonamental del Renaixement. L'entrada que té un preu de 10 euros és en benefici de Càritas.

Continua el 2n cicle de música sacra coral al Monestir amb la interpretació de la 'Missa del Papa Marcelo' de Giovanni Pierluigi de Palestrina interpretada per la Camerata Coral Sant Cugat, amb direcció de Xavier Baulies.

La 'Missa del Papa Marcelo' és una composició musical del segle XVI per a ser interpretada acompanyant l’eucaristia. Palestrina la va composar en honor de Marcelo II, Papa de l’Església Catòlica durant només 22 dies. Segons els experts, es tracta d'una de las més cèlebres obres polifòniques mai fetes. Una opinió que comparteix el director de Camerata, Xavier Baulies, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons-Matins en Xarxa'.

Xavier Baulies

Hi ha un moment en la història de la música en què s'arriba a la culminació polifònica de la música coral.


Per completar el programa, Camerata Coral Sant Cugat mostrarà la riquesa vocal de la música sacra durant els segles XX i XXI amb obres de compositors com Busto, Duruflé, Romaní, Millet, Lauridsen i Biebl.

L'actuació, que tindrà lloc a les nou del vespre, té un preu de 10 euros en benefici de Càritas. Compta amb la col·laboració de la parròquia de Sant Pere d'Octavià i el suport de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.