La Hayes School Band & Choir visita avui Sant Cugat


  • Comparteix:

La Hayes School Band & Choir / Foto: Appstate.edu

La Hayes School Band & Choir / Foto: Appstate.edu

La Hayes School Band & Choir visita aquest divendres Sant Cugat per oferir un concert a la plaça d'Octavià. A partir de les sis de la tarda aquesta banda britànica, que sorgeix de l'escola Hayes, actuarà amb un ampli repertori que va des de Vivaldi fins a Adele. L'acte està organitzat per Joventuts Musicals i GoEstravel.

El departament de música de l'escola Hayes de Londres va ser finalista en la categoria de millor centre docent de música dels premis a l'excel·lència musical del 2013. Actualment, tenen cinc cors, quatre bandes, una orquestra i, fins i tot, una banda d'ukeleles. El cor principal, la banda de concert i la banda de jazz formades per un total de 70 joves músics han ofert gires per tota Europa i han visitat recentment Alemanya, Hongria i els Països Baixos.

Ara és el torn d'actuar a Sant Cugat. Ho faran aquest divendres a la tarda, a les sis, per ensenyar els santcugatencs l'ampli repertori que toquen, de la música clàssica al jazz i al pop, fins a la música tradicional i popular. Molts dels instrumentistes de la banda també canten i altres componen, fan arranjaments i dirigeixen algunes de les formacions musicals.

Els concerts són gratuïts i no cal reserva prèvia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.