Salvador Juanpere homenatja Arnau Cadell amb l'exposició 'Sculptoris Forma'


  • Comparteix:

Joanpere amb l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el regidor de Cultura, Xavier Escura

Joanpere amb l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el regidor de Cultura, Xavier Escura

L'escultor santcugatenc Salvador Juanpere homenatja la figura de l'artista Arnau Cadell, el creador del claustre del Monestir, amb una mostra al mateix monument. Juanpere ha presentat aquest dimarts l'exposició 'Sculptoris Forma', que està integrada per 12 escultures de diferents etapes artístiques de l'autor. La mostra es pot visitar fins al 14 de setembre.

Les obres exposades estan compostes com un estudi de la relació entre el caràcter mundà i la vessant més religiosa i espiritual que es podia viure en un monestir medieval.

En aquesta mateixa tònica, Juanpere ha explicat en declaracions a Cugat.cat que les seves escultures busquen relacionar l'escultura i els materials terrenals amb el que realment signifiquen i els pensaments que evoquen.

Salvador Juanpere

Les obres intenten establir un pont entre la forma física de l'escultura i la voluntat de transcèndència; d'anar més enllà. Precisament un Monestir és un espai dedicat a aquesta tasca


D'altra banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa ha destacat que és molt important per a la ciutat que escultors de renom com Juanpere vinguin a la ciutat per exposar els seus treballs.

Mercè Conesa

Fa molts anys que treballem per l'art a Sant Cugat. Que escultors com Juanpere amb espais arreu del món i del país vinguin aquí és un goig


L'exposició 'Sculptoris Forma' es podrà visitar fins el 14 de setembre. Juanpere, a més, oferirà unes visites comentades el 17 de maig a les onze del matí, el 31 de maig a les dotze del migdia i el 27 de juny també a les dotze del migdia.

Juanpere és creador, entre d'altres, de la figura que constitueix el premi Ciutat de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.