Els Tallers de Teatre Sílvia Servan volen sortir de gira aquest estiu


  • Comparteix:

Els Tallers de Teatre Sílvia Servan renoven la seva proposta estiuenca i a més dels casals d'estiu, els monogràfics i les colònies teatrals tenen la intenció de treure de gira als seus alumnes amb un espectacle de creació pròpia. Així ho ha anunciat aquest dilluns l'escola de teatre, que també ha presentat en societat nova web.

La programació dels Tallers comença aquest dissabte amb el primer dels dos monogràfics organitzats per aquesta temporada. La Casa de Cultura serà l'escenari on el ballarí Andrés Corchero tractarà de la importància del cos com a eina en l'àmbit del teatre i de la dansa.

El següent monogràfic serà el 7 de juny, també a la Casa de Cultura, i estarà dedicat al teatre com a mitjà de transformació social. Les inscripcions per a aquestes activitats ja es poden formalitzar a la secretaria del Teatre de la Unió.

Un dels responsables dels tallers, Roger Cassadellà, ha explicat que la sessió dedicada al teatre social és un tast d'una nova proposta que arrencarà el curs vinent.

Roger Cassadellà

Això és un petit tastet sobre el teatre social. El curs vinent farem una especialització sobre aquesta mena de teatre.


Juntament amb aquestes sessions, aquest dilluns s'ha presentat la programació estiuenca que, com és habitual, oferta casals a joves de 6 a 16 anys els matins del mes de juliol i cursos d'iniciació al teatre per a adults. Són sessions de nou del matí a dos quarts de dues del migdia que s'allarguen durant dues setmanes. El preu per participar als casals, que tindran lloc a la Unió, és de 150 euros la quinzena.

L'altra proposta estiuenca són les colònies teatrals que se celebraran del 7 al 13 de juliol al Mas-Po Canyadó de Tiana, el Maresme. Estan pensades per a joves de vuit a 16 anys i tenen un preu de 290 euros. Enguany, l'entitat també vol sortir de gira amb un grup d'alumnes. Es tracta de crear un espectacle i portar-lo per diferents municipis catalans perquè els participants aprenguin com funciona una companyia teatral. Casadellà ha explicat que aquesta proposta és un pas endavant.

Roger Casadellà

Fem un salt amb les estades joves. Estan pensades per nois i noies de 16 a 19 anys. És un plantejament més agosarat.


En paral·lel, els Tallers de Teate Sílvia Servan celebraran l'1 de juny la seva habitual mostra que en aquesta ocasió es representarà al Casal de Mira-sol. És la cita perquè els alumnes portin a l'escenari els avenços assolits durant el curs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.