Arriba la 9a Nit Literària d'Òmnium Cultural


  • Comparteix:

Una de les edicions anteriors de la Nit Literària / Foto: Localpres

Una de les edicions anteriors de la Nit Literària / Foto: Localpres

L'espectacle poètico-musical '1714, Érem, Som i Serem' a càrrec de Galeria de poetes serà l'eix central de la 9a Nit Literària d'Òmnium Cultural per homenatjar els escriptors locals. Un pròleg a càrrec de l'historiador Josep Maria Figueres en commemoració del Tricentenari serà l'altre element de la cita, que té lloc aquest divendres a dos quarts de nou del vespre al restaurant La Masia.

Òmnium dedica aquesta cita a homenatjar els escriptors santcugatencs en llengua catalana i reunir amants de les lletres amb els autors. Com és habitual, la trobada serà al restaurant La Masia on s'instal·larà una mostra que recollirà les darreres publicacions dels autors locals i donarà lloc a un pròleg literari de la mà de Josep Maria Figueres.

Seguidament tindrà lloc l'espectacle poètico-musical '1714, Érem, Som i Serem' a càrrec de Galeria de poetes i després es farà un homenatge als socis més antics.

El sopar, enguany, serà també a peu dret com ja van fer l'any passat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.