'Esencia de Vida' presenta al Teatre-Auditori 20 temes del seu 'gospel vivencial'


  • Comparteix:

El grup musical 'Esencia de Vida' actua aquest dissabte al Teatre Auditori per presentar 20 temes del que anomenen 'gospel vivencial', és a dir, una fusió de gospel, blues i jazz tot barrejat amb dosis d'espiritualitat. Aquest grup musical, que neix d'assamblees cristianes i que ha establert la seva seu a Sant Cugat, aprofitarà per presentar alguns dels singles del seu nou disc.

Sota el nom de 'Esencia de Vida', 17 músics pugen aquest dissabte al Teatre-auditori per presentar 20 peces musicals del que anomenen 'gospel fusió'. Es tracta d'una barreja de blues, jazz, reggae i música clàssica que pretén, a través de la música, contribuir, diuen, en la lluita per la igualtat, el respecte, la solidaritat i la pau. Segons la directora general, Damáris Galán, són valors del tot necessaris en dies com els que estem vivint aquests dies:

Damáris Galán

Creiem que és la nostra aportació a valors com la solidaritat, la pau, el respecte.


Els components del grup musical són tots provinents d'altres províncies espanyoles que han decidit, en alguns casos, deixar les seves carreres i apostar per la formació. El punt de trobada de tots ells són les colònies que cada any organitza l'agrupació, que s'autoqualifica 'd'ONG', a Madrid. Segons 'Esencia de Vida', que va nèixer ara fa un any i mig, la música els ha permès créixer interiorment i formar-se musicalment:

Damáris Galán

La música i l'art en general ens serveixen per expressar, per comunicar; té espiritualitat.


El grup, que s'ha establert, precisament a Sant Cugat, ha decidit autofinançar-se les actuacions, i produir-se els seus treballs. Tot i que confessen que és molt car mantenir-se animen la resta de formacions i solistes a tirar endavant encara que sigui amb pocs recursos.

El grup es dedica també al teatre i la literatura a través de les quals representen històries bíbliques amb el que anomenen teatre sonofònic o la publicació de diversos llibres o revistes cristianes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.