'La Bohème' meravella el Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El tenor Francesco Pio Galasso i la soprano Montserrat Martí a la funció del Teatre-Auditori

El tenor Francesco Pio Galasso i la soprano Montserrat Martí a la funció del Teatre-Auditori

'La Bohème', una de les òperes més representades a tot el món, ha tornat aquest divendres al Teatre-Auditori per mostrar com una intensa història d'amor pot acabar amb un final molt tràgic. El tenor Francesco Pio Galasso i la soprano Montserrat Martí han deixat meravellats els espectadors amb els papers protagonistes de Rodolfo i Mimì. 'La Bohème' és l'encarregada de tancar la temporada del 26è Cicle Òpera de Catalunya.



L'òpera que asseguren que va consagrar Giacomo Puccini com a gran compositor líric, 'La Bohème', ha encisat els espectadors fidels al gènere del Teatre-Auditori. El muntatge ha recreat l'ambient bohemi del París de finals del segle XXI, amb dos personatges centrals, Rodolfo i Mimì, que viuen una història d'amor on l'alegria dura poc i la tragèdia en canvi envaeix amb força fins arribar al desenllaç natural de la mort. El tenor Francesco Pio Galasso i la soprano Maite Martín, filla de Montserrat Caballé, han encarnant els dos papers protagonistes i han demostrat que a les obres de Puccini no hi sobra cap nota, tal com ha explicat la presidenta dels Amics de l'Òpera de Sabadell, Mirna Lacambra.

Mirna Lacambra

Puccini era un geni de la música. És dels pocs compositors on en les seves obres no hi falta ni sobra cap nota.


Després de visitar set escenaris del país, 'La Bohème' tancarà aquest diumenge la temporada del 26è cicle 'Òpera a Catalunya' i ho ha fet exhaurint les entrades de cada una de les sales on s'ha representat. Lacambra s'ha mostrat així de pletòrica amb la feina que han aconseguit fer des de l'Associació dels Amics de l'Òpera de Sabadell.

Mirna Lacambra

26 anys són molts anys. Hem fet un esforç molt gran perquè el màxim de ciutats del país puguin tenir òpera a casa seva.


De cara a la temporada que ve els Amics de l'Òpera de Sabadell sorprendran els espectadors amb' Lucia di Lammermoor' de Donizett, 'L'italiana in Algeri' de Rossini, i 'Turandot' de Puccini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.