El Malandain Ballet Biarritz arrenca els aplaudiments del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Un instant de la funció al Teatre-Auditori

Un instant de la funció al Teatre-Auditori

El Malandain Ballet de Biarritz ha arribat aquest dissabte per segona vegada al Teatre-Auditori per mostrar 'Magifique', un muntatge que ret homenatge al ballet clàssic a través d'algunes peces de Tchaikovsky. La companyia ha mostrat un ballet clàssic actualitzat als nostres temps, amb una expressió corporal perfecta, que ha sorprès un públic que no ha parat d'aplaudir en finalitzar la funció.



La felicitat, la tristesa i la melancolia s'han apoderat aquest dissabte del Teatre-Auditori. Ho han fet amb el muntatge 'Magifique', una paraula inventada amb la qual el director i coreògraf del Malandain Ballet de Biarritz, Thierry Malandain, anomenava els moments de màxima felicitat i màgia que vivia de petit. 'Magifique' s'inspira en tres ballets del repertori clàssic com són 'La bella dorment del bosc', 'El llac dels cignes' i 'El trencanous' per mostrar un muntatge lliure amb una barreja perfecta del món real i imaginari.

El mestre de la companyia, Richard Coudray, ha explicat que 'Magifique' és tot un homenatge del coreògraf Thierry Malandain al món del ballet clàssic.

Richard Coudray

'Magifique' és un homenatge al món del ballet clàssic, que barreja sempre el món real i l'irreal.


Una vintena de ballarins, d'escoles i països diferents, han estat els encarregats de mostrar una dansa amb una forta base clàssica, però actualitzada i amb pinzellades de dansa contemporània. De fet, si una cosa caracteritza aquesta companyia és que ha aconseguit crear tot un llenguatge i una expressió corporal perfecta que captiva els espectadors. Coudray ha definit la dansa que vol mostrar la companyia.

Richard Coudray

El coreògraf és un expert de la dansa clàssica. El nostre estil és el ballet clàssic d'avui, amb més moviment i més llibertat.


La de Sant Cugat ha estat l'única parada a Catalunya de 'Magifique'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.