'La Película de Nuestra Vida' es roda aquesta setmana a Mira-sol


  • Comparteix:

Fragment de la pel·lícula

Fragment de la pel·lícula

Mira-sol acull aquesta setmana el rodatge de 'La Película de Nuestra Vida', que tracta sobre els records de tres persones que tornen a la casa on estiuejaven durant la seva infantesa. El film, del director Enrique Baró, té com a objectiu mostrar a l'espectador que l'important no són els espais on es viu, sinó les vivències entre les persones.

'La Película de Nuestra Vida' dóna una visió hedonista de les vacances d'estiu, quan, segons el director de la pel·lícula, no hi ha horaris ni obligacions. El rodatge es duu a terme a la mateixa casa d'estiueig de Baró. En aquest sentit, el director ha explicat a Cugat.cat que la pel·lícula barreja realitat i ficció, ja que s'ha basat en la pròpia experiència per construir la història i els personatges.

Enrique Baró

Coincideixen la ficció i el documental. Hi ha una part ficcionada que porten els actors i una part més real que la representa el meu pare.


Baró ha explicat que la pel·lícula comptarà amb la presència d'alguns dels seus amics d'infantesa i persones vinculades amb la casa com a personatges secundaris i figurants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.