Maribel Verdú visita Sant Cugat amb l'obra 'Por amor al arte'


  • Comparteix:

Maribel Verdú i Juanjo Artero són la parella protagonista

Maribel Verdú i Juanjo Artero són la parella protagonista

L'actriu Maribel Verdú visita divendres Sant Cugat per representar al Teatre-auditori l'obra teatral 'Por amor al arte'.El cineasta Gerardo Vera és el director d'aquesta comèdia que fa una crítica de la joventut actual amb un repartiment que completen els actors Juanjo Artero, Beatriz Santana i Cristóbal Suárez.

La protagonista de 'Y tu mamá también', 'La buena estrella' o 'Amantes' és el reclam principal d'aquesta obra de teatre que va estrenar-se amb gran èxit a Londres l'any 2000. A Espanya l'obra també ha recollit molt bones crítiques gràcies a l'encertada radiografia que 'Por amor al arte' fa dels joves que rebassen la trentena, tal i com explica la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé:

Àngels Solé

Sabem que l'obra és boníssima, i Maribel Verdú se'n surt molt bé davant el públic


Al muntatge, Verdú interpreta a una dona agressiva sexualment que s'embolica amb un ingenu conserge d'una galeria d'art que anteposa l'èxit professional a l'amor. El partenaire de l'artista és Juanjo Artero, popular pels seus papers televisius a 'El comisario' o el clàssic 'Verano azul'.

Beatriz Santana i Cristóbal Suárez completen el repartiment d'aquesta obra teatral que dirigeix Gerardo Vera, després de cinc anys allunyat dels escenaris. Durant aquest lustre, Vera ha realitzat films com 'Deseo' i 'Segunda piel', entre d'altres. 'Por amor al arte' es representarà divendres a les 10 de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.