Juli Bou, número 11 a les llistes del Partit Pirata


Temes relacionats

Un santcugatenc, candidat a les primàries del Partit Pirates de Catalunya ( 4/oct/11)


  • Comparteix:

El Partit Pirata està present a 50 països

El Partit Pirata està present a 50 països

El santcugatenc Juli Bou ocupa el número 11 de les llistes per Barcelona del Partit Pirata a les eleccions espanyoles del 20 de novembre. La formació, que compta amb un any de vida a Catalunya, ha presentat aquest dilluns les llistes després de recollir 9.500 signatures que avalen poder concórrer a aquests comicis.

Bou forma part d'una llista encapçalada per l'advocat Josep Jover, conegut per processos judicials contra la cúpula de l'SGAE, el cànon digital i el moviment 15-M a Barcelona.

La resta de caps de llista són Bel Bosck per Girona, Adrià Cereto per Tarragona i Xavier Vila per Lleida. L'elaboració de les candidatures és fruit d'un procés de primàries al qual el florestà Juli Bou es va presentar per encapçalar el partit per Barcelona. El programa electoral també es confeccionarà amb la participació ciutadana i la votació directa.

El partit, que forma part d'un moviment internacional en defensa de la democràcia real, compta amb 600 afiliats a tot el país que funcionen de manera assembleària gràcies a l'ús de les xarxes socials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.