Frederic Boix, reelegit president de Sant Cugat Empresarial


  • Comparteix:

Frederic Boix, president reelecte de Sant Cugat Empresarial

Frederic Boix, president reelecte de Sant Cugat Empresarial

Frederic Boix ha estat reelegit per unanimitat com a president de Sant Cugat Empresarial per tres anys més i inicia un tercer mandat amb noves incorporacions a la junta directiva. L'associació, que ha celebrat aquest dijous la seva assemblea anual amb uns 60 empresaris i una única candidatura a la presidència, ha presentat la participació activa dels associats, la consolidació dels canals de comunicació i l'enfortiment les complicitats empresarials i territorials com a nous objectius.

La reelecció de Frederic Boix al capdavant de Sant Cugat Empresarial ve acompanyada de la renovació d'alguns membres de la junta directiva. Juan Knuth (Palex), Joan Alsina (Accesso Corporate Partners) i Ricard Casas (ISS Facility Services) entren a la junta pel mandat dels propers tres anys.

Frederic Boix s'ha mostrat agraït per la reelecció i la confiança dipositada en el càrrec de president. Per tercera vegada dirigirà Sant Cugat Empresarial, una associació que segons Boix viu un bon moment després de dos anys difícils per culpa de la crisi. Aquest any han aconseguit, diu, trencar una tendència negativa amb relació al nombre d'associats i de balanç econòmic. En aquests moments tenen 135 associats i un balanç equilibrat que dóna tranquil·litat a la junta.

En aquest nou mandat, Boix espera continuar millorant la participació activa de tots els associats, la consolidació dels canals interns de comunicació i l'enfortiment de les complicitats territorials i econòmiques.

Frederic Boix

Continuem enfortint la imatge que tenim nosaltres i que té Sant Cugat. Volem treballar per oferir més avantatges econòmics i de relació dels nostres associats.


Des d'aquest primer trimestre, Sant Cugat Empresarial s'ha incorporat a la Fundació Sant Cugat Actiu, una novetat que segons Boix afavorirà la posada en marxa d'un pla d'acció per millorar les condicions de l'entorn, les infraestructures, la mobilitat i l'operativitat administrativa de les empreses santcugatenques.

L'assemblea s'ha dut a terme amb uns 60 empresaris, que prèviament han assistit a la conferència de la propietària i codirectora de Finques Amat, Immaculada Amat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.