La multinacional ISS contractarà persones en risc d'exclusió social


  • Comparteix:

Moment de la signatura / Foto: ISS

Moment de la signatura / Foto: ISS

ISS Facility Services, amb seu a Sant Cugat, ha renovat el conveni de col·laboració amb el programa Incorpora de l'Obra Social la Caixa, signat el 2009, que referma l'aposta de la companyia de contractar persones en risc d'exclusió social. L'acord, que promou l'accés al mercat laboral dels col·lectius més vulnerables, ha permès que la multinacional danesa integri a la seva plantilla 104 empleats d'aquest tipus en els últims cinc anys.

La plantilla d'ISS España està formada per 30.000 treballadors, entre els quals hi ha 1.200 que es trobaven en risc d'exclusió social, 1.342 amb alguna discapacitat i 2.200 persones immigrades de 70 nacionalitats diferents. El president de la delegació espanyola de la companyia, Joaquim Borrás, assegura que 'l'èxit de de l'estratègia de negoci recau sobre una política de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) orientada a la gestió de les persones, el medi ambient i els beneficis derivats' de la seva activitat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.