Els comerciants del Carrer de la Creu rebran ajuts municipals pels actes de la Festa Major


  • Comparteix:

El carrer de la Creu es tornarà a engalenar durant la Festa Major resolts, ja, els problemes amb l'Ajuntament.

El carrer de la Creu es tornarà a engalenar durant la Festa Major resolts, ja, els problemes amb l'Ajuntament.

L'Associació de Veïns i Comerciants del Carrer de la Creu ha donat per tancat el conflicte amb l'Ajuntament, que els va portar a anul·lar els actes que tenien previst organitzar per Sant Jordi per manca de suport econòmic. Ara, l'entitat ha arribat a un acord amb l'Àrea de Cultura per rebre una subvenció pels actes de Festa Major i se sumarà, també, a 'La Botiga al Carrer', que organitza Sant Cugat Comerç.

Els responsables de l'Associació de Veïns i Comerciants del Carrer de la Creu consideren que la manca de suport municipal als actes que tenien previst celebrar la Diada de Sant Jordi va ser causada per un 'malentès', i han donat per tancada la polèmica.

Després d'una reunió amb la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, l'associació ha acordat rebre una ajuda d'entre 800 i 1.000 euros per finançar alguns dels actes que tenen previst organitzar durant la Festa Major d'enguany. Ho explica Jaume Valls, portaveu de l'associació.

Jaume Valls

Hem arribat a un acord per finançar les activitats de Festa Major. Després dels malentesos, ara tot s'ha arreglat i tornarem a rebre subvencions.


Segons Valls, el 'malentès' va consistir en què l'associació va presentar la petició d'ajuda econòmica a l'Àrea d'Hisenda, i no a la de Cultura, i per tant no va poder rebre les subvencions que atorga aquest departament.

En qualsevol cas, l'associació veïnal ha donat per tancat el conflicte i ha reiterat la seva voluntat de continuar participant als actes de Festa Major. Serà una de les últimes ocasions en què ho farà encara com a 'associació de comerciants i veïns', ja que després de la festa se separarà, per poder integrar-se a la futura Federació de Comerciants de Sant Cugat. Ho explica Jaume Valls.

Jaume Valls

Fins la Festa Major, encara som associació de comerciants i veïns. Després ens separarem per entrar a la Federació com a associació de botiguers.


La intenció de l'associació és fusionar-se, com a entitat de botiguers, amb l'Associació de Comerciants de l'Avinguda de Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.