El nou centre d'operacions de Grifols a Irlanda entrarà en funcionament el 2016


  • Comparteix:

Exterior de la planta irlandesa / Foto: ACN

Exterior de la planta irlandesa / Foto: ACN

La multinacional farmacèutica Grífols ha inaugurat oficialment el centre d'operacions de la Divisió Bioscence a Irlanda, que entrarà en funcionament l'any que ve. La nova planta, ubicada al parc empresarial Grange Castle de Dublin, es dedicarà a l'emmagatzematge del plasma, el producte acabat, l'etiquetat i l'empaquetat final del producte, així com els tràmits administratius i validacions relacionades amb el subministrament de plasma.

La planta d'Irlanda serà el magatzem central de tot el plasma procedent dels Estats Units i es distribuiran tots cap a totes les filials comercials de Grifols i distribuïdors a nivell mundial, excepte l'Estat espanyol i el país nord-americà. En aquestes instal·lacions també se centralitzaran totes les decisions sobre política comercial, I+D i sobre la cadena de subministrament de la divisió de Grifols especialitzada en tractaments de proteïnes plasmàtiques.

Durant la inauguració, el president de la companyia, Víctor Grífols, ha deixat la porta oberta a construir un nou edifici a Irlanda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.