El preu mitjŕ del lloguer de l'habitatge a Sant Cugat és de 836 euros


  • Comparteix:

El preu del lloguer d'un habitatge a Sant Cugat durant el primer semestre del 2015 va ser de 836 euros de mitjana, un 1,2% més que al mateix període de l'any passat. El lloguer a Sant Cugat és un 35% més car que la mitjana catalana, que se situa en 541 euros al mes. Durant els primers sis mesos de l'any s'han signat 757 contractes de lloguer a la ciutat, un 1,7% menys respecte al 2014, segons dades del Mapa del Lloguer a Catalunya.

Sant Cugat és la segona ciutat de la comarca que té el preu mitjŕ d'habitatge de lloguer més car, només per darrere de Matadepera, que té un preu mitjŕ de 902 euros al mes. Al Vallčs Occidental, el preu mitjŕ és 528 euros, un 2,7% més que als primers sis mesos del 2014. Els santcugatencs paguen entre un 40% i un 47% més al mes que els habitants de Sabadell (499 euros), de Rubí (491 euros) i de Terrassa (438 euros).

Preu similar al de les Corts i l'Eixample Esquerra
A Sant Cugat, es paga un preu proper al que paga un veí dels barris de les Corts (819 euros) i de l'Eixample Esquerra (882 euros) a Barcelona. El preu mitjŕ del lloguer de la capital és de 713 euros.

Cabrils és el municipi catalŕ on llogar un habitatge és més car, amb 1.132 euros al mes. Sant Vicenç de Montalt i Alella, també al Maresme, se situen en la segona i tercera posició de rŕnquing de ciutats més cares.

Sant Just Desvern, Begues, Castelldefels i Vallromanes són altres localitats on el preu mitjŕ del lloguer d'habitatges supera els 800 euros, com a Sant Cugat.

El Mapa de Lloguer de Catalunya
És un nou visor que permet al ciutadŕ consultar el nombre de contractes de lloguer signats a cada municipi i comarca, i el preu mitjŕ que es demana als inquilins. En el cas del Mapa del Lloguer, les dades per a l'elaboració i l'actualització trimestral procedeixen de les fiances dipositades a l'Incasňl en el moment de formalitzar un contracte de lloguer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.