Les tarifes del transport públic de l'àrea de Barcelona queden congelades per al 2016


  • Comparteix:

El transport públic a l'àrea de Barcelona mantindrà les tarifes / Foto: FGC

El transport públic a l'àrea de Barcelona mantindrà les tarifes / Foto: FGC

Les tarifes del transport públic de Barcelona i de l'àrea metropolitana quedaran congelades l'any vinent. Ho han acordat la Generalitat, els ajuntaments de Barcelona i la seva àrea i el consell executiu de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM). L'acord està pendent que el ratifiqui el consell d'administració de l'ATM.

El bitllet senzill, la T-10 i la resta d'abonaments mantindran les tarifes. La T-10 d'una zona, que es manté com a títol més utilitzat, valdrà 9,95 i la de dues, 19,60. L'any passat, el preu de l'abonament de 10 viatges va baixar de 10,30 euros a 9,95 perquè el consistori barceloní va decidir bonificar la diferència, un fet que es manté amb l'actual executiu municipal.

Ampliació de la T-12 fins als 14 anys
També s'ha decidit ampliar la franja d’edat de l’ús de la T-12 dels 13 fins als 14 anys. És a dir, els joves que durant l'any 2016 compleixin els 14 anys, ja sigui el gener o el desembre, tindran possibilitat de tenir la T-12 vigent per a tot l'any vinent, cosa que els suposa el transport gratuït.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.