El Sant Cugat Hotel & Restaurant supera el 50% d'ocupació en el primer mes i mig d'existència


  • Comparteix:

La majoria dels clients provenen de fora de la ciutat

La majoria dels clients provenen de fora de la ciutat

El Sant Cugat Hotel & Restaurant ha arribat al 54% d'ocupació en el seu primer mes i mig de funcionament. La majoria de clients són d'empreses i provenen de fora de la ciutat. El principal reclam per als santcugatencs és el restaurant, que els caps de setmana ja comença a tenir un elevat nivell de reserves. Aquesta tarda se celebra l'acte oficial d'inauguració de l'hotel, amb l'assistència de l'alcalde i la directora general de Turisme de la Generalitat, entre d'altres autoritats.

Un mes i mig després d'obrir les portes, el passat 13 d'abril, el Sant Cugat Hotel & Restaurant, que pertany al grup Habitat Hotels, ha arribat ja a un 54% d'ocupació. La direcció de l'establiment ha valorat molt positivament aquesta dada, i ha explicat que la major part de la clientela prové de fora de Sant Cugat i s'allotja a l'hotel per assumptes relacionats amb els negocis. Esther Bonbelí és la directora.

Esther Bonbelí

Hem arribat al 54% d'ocupació al mes de maig. Els nostres clients d'entre setmana són d'empreses de tot arreu i el cap de setmana venen per celebracions.


Un dels principals reclams, especialment entre el públic santcugatenc, és el restaurant, obert a tota la ciutadania, que ja ha començat a registrar un bon nivell de reserves els caps de setmana. El passat diumenge, unes 50 persones van tastar el 'brunch', que ofereix la possibilitat de fer un esmorzar-dinar, a un preu de 28 euros. El preu del menú diari és de 15 euros. El xef és el prestigiós cuiner Víctor Ferrer, format a París i al conegut restaurant Racó de Can Fabes, que proposa una carta curta però selecta, amb protagonisme del peix fresc i les verdures. En els propers dies, el restaurant obrirà, a més, una terrassa d'estiu amb accés directe des del carrer i vistes al Monestir.

La directora de l'hotel, Esther Bonbelí, ha reiterat que la intenció de l'establiment és convertir-se en un referent no només per a la comarca i l'entorn de Barcelona, sinó també per a la nostra ciutat.

Esther Bonbelí

L'hotel és una referència per Sant Cugat, està en una ubicació urbana privilegiada i ofereix serveis de qualitat.


El Sant Cugat Hotel & Restaurante celebra aquest dijous una festa d'inauguració oficial, que comptarà amb la presència de l'alcalde i de la directora general de Turisme de la Generalitat, entre d'altres autoritats.

L'hotel, que té 97 habitacions distribuïdes en 5 plantes, dóna feina a un total de 45 treballadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.