Els principals líders mundials de MBA es reuneixen aquesta setmana a Esade


  • Comparteix:

Esade acollirà els principals líders de MBA del món

Esade acollirà els principals líders de MBA del món

Esade es converteix aquest dilluns i dimarts en la seu de la 2016 EFMD MBA Conference en la qual participaran els principals líders de MBA (Master in Business Administration) del món. L'edició d'enguany gira al voltant dels reptes de la digitalització i està dirigida a directors de màsters i al personal de les escoles de negocis del món. La cita comença a dos quarts de deu i s'allarga fins dimarts a la tarda.

Participaran de la jornada el degà d'Esade Business School, Josep Franch; la directora de Business School Services en EFMD, Nadine Burquel; el director acadèmic de MBA a la University of Saint Gallen (Suïssa), Simon Evenett; el degà de Digital Learning de la London Business School (Regne Unit), Tony Sheehan; i el Director de EGADE Business School, Tecnológico de Monterrey (Mèxic), Raúl F. Montalvo Corzo, entre d'altres.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.