La baixa participació postposa la celebració de la Primera Jornada de Comerç Sant Cugat


  • Comparteix:

El comerç local no ha respost bé a les Jornades.

El comerç local no ha respost bé a les Jornades.

La 1ª Jornada de Comerç a Sant Cugat s'ha ajornat fins el setembre a causa del poc interès que ha despertat la iniciativa. Sant Cugat Comerç ha atribuït la freda acollida entre el comerç local a la poca promoció que ha fet de la jornada.

L'associació comercial aprofitarà els mesos d'estiu per replantejar les fòrmules de promoció d'aquesta jornada tècnica, que s'havia de celebrar a l'edifici Trade Center. Els organitzadors encara no han posat nova data per la celebració d'aquesta trobada, que ha de ser el primer acte commemoratiu del 25è aniversari de l'entitat.

La secretària de Sant Cugat Comerç, Glòria Albert, ha comentat que l'entitat no s'esperava en absolut el poc interès que ha tingut la jornada tècnica entre el teixit comercial local:

Glòria Albert

No ens esperàvem que els comerciants locals s'interessessin tan poc per aquesta inicitiava


L'objectiu d'aquesta jornada és tractar la importància i necessitat que els botiguers locals estiguin units amb l'objectiu final de promoure el comerç. La Primera Jornada de Comerç Sant Cugat compta amb el suport de l'Ajuntament i la Federació en funcions d'Associacions Comercials, que tot just ara està redactant els seus estatuts.

Recordem que el dia 16, Sant Cugat Comerç rebrà el premi Cambra pels seus 25 anys dedicada al comerç local de mans del president de la Generalitat, Pasqual Maragall.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.