L'economia social i solidària es dóna a conèixer en una fira a la plaça de Pep Ventura


  • Comparteix:

Les xerrades han estat una peça clau de la fira

Les xerrades han estat una peça clau de la fira

Un miler de persones ha passat aquest diumenge per la primera Fira d'Economia Social i Solidària de Sant Cugat, que s'ha celebrat a la plaça de Pep Ventura, segons l'organització. La mostra, que neix amb l'objectiu d'emular la Fira d'Economia Solidària de Barcelona, ha reunit 23 parades de diverses iniciatives d'economia cooperativa.

Segons els organitzadors, la Xarxa d'Economia Solidària (XES), la fórmula de la cooperativa guanya pes a Catalunya com una manera per lluitar contra la manca d'oportunitats laborals per al jovent. El membre de l'entitat Pau Nadal ha destacat que és una bona sortida en l'entorn actual.

Pau Nadal

Davant de l'evident col·lapse econòmic en el qual ens trobem, l'economia solidària ofereix una manera alternativa d'entendre l'economia com una eina que organitzar-se i de transformació social.


A la fira s'hi han pogut trobar projectes en l'àmbit de les finances, els mitjans de comunicació, el comerç i l'agricultura acompanyats per activitats al voltant de temes concrets, com l'habitatge. En una taula rodona, membres de diversos col·lectius, com Can Batlló, de Barcelona, i 6 Claus, de Sant Cugat, han debatut sobre les dificultats per tirar endavant projectes d'aquesta mena.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.