El president de l'Associació Espanya-Estats Units i el conseller d'Economia, propers convidats de Santcugatribuna


  • Comparteix:

El cicle permetrà tractar, entre d'altres temes, les eleccions als Estats Units

El cicle permetrà tractar, entre d'altres temes, les eleccions als Estats Units

El president de l'Associació Espanya-Estats Units, Antonio Garrigues, serà un dels propers ponents del fòrum Santcugatribuna. La sessió, que serà al mes de novembre, just després de les eleccions a la presidència dels Estats Units, servirà per avaluar els resultats d'aquests comicis i l'impacte que poden tenir a nivell internacional. El fòrum comptarà també amb la presència del conseller d'Economia, Antoni Castells, abans d'acabar l'any.

El fòrum empresarial Santcugatribuna reprèn el seu cicle de xerrades a la tardor, un cop finalitzades les vacances. De moment, queden per concretar els mesos de setembre i octubre, ja que, per temes d'agenda, encara no se sap si es farà alguna conferència.

El que si que està clar, però, és que el fòrum torna segur al dia 5 de novembre, amb una conferència dedicada a les eleccions nordamericanes i a les seves repercussions internacionals. El ponent serà el president de l’Associació Espanya-Estats Units, Antonio Garrigues, que per la seva vinculació amb aquell país, és un gran coneixedor del tema. Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda, Jordi Joly.

Jordi Joly

teníem especial interés que estigués pròxima a les eleccions amercianes, ja que serà un tema candent, i el senyor Garrigues és una persona coneixedora del tema.


Un altre ponent ja confirmat és el conseller d’Economia, Antoni Castells, que serà el darrer participant de l'any en aquest fòrum empresarial, amb una conferència a mitjans del mes de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.