L'empresa de relacions públiques Uribe s'instal·la a Sant Cugat


  • Comparteix:

El gabinet està situat a l'avinguda Can Picanyol

El gabinet està situat a l'avinguda Can Picanyol

El Gabinet Uribe, pioner en el sector de les relacions públiques i comunicació, ha ubicat la seva seu a Sant Cugat. El nou local, que es troba a l'avinguda Can Picanyol, consta de dues plantes per tal d'atendre en millors condicions les empreses, institucions i mitjans de comunicació.

La nova seu del Gabinet Uribe s'ubica, des d'aquesta setmana, en un dúplex situat a l' avinguda Can Picanyol, 43-45, 3er 3a de Sant Cugat. El nou despatx gaudeix d'una excel·lent comunicació, ja que es troba a 300 metres del túnels de Vallvidrera i a cinc minuts de l'estació de ferrocarrils.

Des de 1977 aquest gabinet es dedica a les relacions públiques i la comunicació d'empreses, institucions i mitjans de comunicació. Amb motiu de la millora de les instal·lacions, abans ubicades a Barcelona, el Gabinet Uribe es trasllada al nou centre estratègic de negocis que en els darrers anys s'està desplaçant de la ciutat comptal al Vallès, i especialment a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.