El projecte Mytzby-light, un llum pel lateral del casc dels motoristes, guanya el 1r Maker Challenge


  • Comparteix:

Imatge d'alguns dels participants treballant en el projecte / Foto: Maker Challenge

Imatge d'alguns dels participants treballant en el projecte / Foto: Maker Challenge

El 1r concurs Maker Challenge de Sant Cugat per a joves emprenedors ha premiat el projecte Mytzby-light, un llum pel lateral del casc dels motoristes que té l'objectiu de millorar la visibilitat dels conductors i reduir el nombre d'accidents a la nit. Els altres quatre projectes de fabricació digital, impulsats per equips de quatre i cinc estudiants d'entre 13 i 17 anys, són una paperera intel·ligent que compta el paper que recicla, una etiqueta en braille que indica la data de caducitat dels aliments frescos, unes crosses que permeten parlar per telèfon i un llum per a la bicicleta per afavorir la visibilitat dels ciclistes a la nit.

Els projectes havien d'estar relacionats amb la salut i el benestar, el tema del BeBusiness d'enguany. La iniciativa està organitzada per les empreses Creator Street i FABLaB, i per l'Ajuntament.

El jurat; format pel director d'Innovació de la Fundació Collserola, David Hispano, el director de màrqueting i vendes de Ricoh a l'Estat espanyol, Xavier Moreno i el sotsdirector d'Innovació a l'Ajuntament, Ignasi Bonet; ha premiat els integrants del projecte Mytzby-light amb unes càmeres Theta i tots els participants amb una medalla personalitzada i amb sis mesos d'inscripció com a socis del FABLaB.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.