DiR ampliarà la presència a Sant Cugat amb un espai YogaOne a l'edifici de la Viti


  • Comparteix:

L'edifici on se situarà el centre

L'edifici on se situarà el centre

La cadena de gimnasos DiR ampliarà a la primavera la presència a la ciutat amb un espai YogaOne / Total Experience a l'edifici on hi havia La Viti, al número 22 del carrer de Sant Medir. La instal·lació disposarà de tres sales diferenciades, una dedicada al ioga, una altra amb 20 bicicletes per activitats dirigides i una última per a la boxa i les activitats funcionals. L'espai s'afegeix al gimnàs i al club de pàdel que DiR té actualment al municipi.

Actualment, hi ha cinc YogaOne / Total Experience en funcionament a Catalunya i cinc més projectats, entre els quals hi ha el centre santcugatenc. Els espais complementen l'oferta esportiva amb una zona social amb servei de menjar i beguda. El projecte està orientat tant a persones que vulguin iniciar-se en el ioga i les activitats esportives dirigides com a les que ja tenen experiència.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.