Worldcoo estén l'arrodoniment solidari en les compres a les botigues físiques


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, els santcugatencs Aureli Bou i Sergi Figueres

D'esquerra a dreta, els santcugatencs Aureli Bou i Sergi Figueres

La plataforma per fer microdonacions Worldcoo ha llançat una funcionalitat que permet arrodonir les compres amb targeta en un espai físic i destinar la quantitat a un projecte solidari. Worldcoo, que va néixer per facilitar a les empreses de venda en línia finançar propostes socials a través dels seus usuaris, fa així el salt a les botigues físiques. La plataforma és una iniciativa dels santcugatencs Sergi Figueres i Aureli Bou.

La tecnologia s'ha desenvolupat amb la multinacional Seidor Consulting i ja s'ha implantat a les botigues Cottet Óptica. Si els clients d'aquesta cadena decideixen arrodonir l'import de la seva compra quan utilitzen la targeta, els cèntims es destinaran a una causa social. Cottet ha optat per donar les quantitats a l'associació Ocularis.

Promoció a les xarxes socials
Worldcoo ha publicat recentment un vídeo a les xarxes socials per donar a conèixer la nova funcionalitat. Part de l'audiovisual s'ha gravat a la botiga Lourdes Carbonell de Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.