L'empresa d'uniformes Joma's instal·larà la seva seu central a Sant Cugat l'any 2006


  • Comparteix:

La companyia ubicarà el nou edifici al parc de negocis Sant Cugat-A7

La companyia ubicarà el nou edifici al parc de negocis Sant Cugat-A7

La companyia catalana Joma's, dedicada a la fabricació d'uniformes i vestuari professional, traslladarà la seva seu corporativa al parc de negocis Sant Cugat-A7 d'aquí a dos anys. La companyia invertirà 5 milions d'euros en un nou edifici corporatiu a la nostra ciutat, després de signar un acord amb la immobiliària Hines.

La companyia catalana, líder en el sector de la fabricació i comercialització de vestuari professional, invertirà 5 milions d'euros en l'edifici, que disposarà de 4 plantes i ocuparà 2.500 metres quadrats. La nova seu corporativa centralitzarà, a partir del 2006, tots els serveis de l'empresa, i substituirà la seu social de Joma's, que actualment es troba a Sabadell. El nou edifici, situat al parc de negocis Sant Cugat-A7, l'està construint la immobiliària Hines.

Joma's està portant a terme actualment un pla d'expansió dirigit a Sudamèrica, especialment a Mèxic, Xile i Colòmbia. La companyia catalana espera invertir en els propers cinc anys 3,6 milions d'euros, i inaugurar entre 17 i 20 nous establiments a l'Estat espanyol, que se sumaran als 24 ja existents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.