Delecta Technologies, nominada als Premis Emprendedor XXI de CaixaBank


  • Comparteix:

Delecta Tech aspira a un dels guardons / Foto: Delecta Tech

Delecta Tech aspira a un dels guardons / Foto: Delecta Tech

La santcugatenca Delecta Technologies, dedicada a l'ús de tècniques avançades en intel·ligència artificial, opta aquest dimecres a un dels Premis Emprendedor XXI, que es lliuren a un quart de dues de la tarda al CosmoCaixa de Barcelona. Impulsada per CaixaBank, la iniciativa atorgarà cinc premis a àmbit espanyol a les empreses amb més potencial de creixement en categories com les ciències de la vida, els negocis digitals, les tecnologies industrials, l'agroalimentació i tecnologies de la informació. En aquest últim apartat concorre Delecta Technologies que pot aconseguir 25.000 euros i l' accés a un programa internacional de creixement organitzat amb la Singularity University i Esade.

Els Premis EmprendedorXXI estan coatorgats pel ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat i pel banc BPI a Portugal. En total, la convocatòria de 2017 distribuirà prop de 490.000 euros en premis, el que converteix els Premis EmprendedorXXI en una de les convocatòries per a emprenedors amb més dotació econòmica a Espanya i Portugal.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.