La presència santcugatenca als clústers empresarials catalans, a un clic


  • Comparteix:

L'entorn de la B-30 concentra bona part de l'activitat empresarial de la ciutat / Foto: Google Maps

L'entorn de la B-30 concentra bona part de l'activitat empresarial de la ciutat / Foto: Google Maps

El ministeri d'Economia ha fet públic un mapa de clústers empresarials, el Bond Spain Cluster, on es pot observar la presència santcugatenca en aquestes organitzacions empresarials. Els clústers són concentracions geogràfiques d'empreses, institucions i agents relacionades amb un determinat sector, producte o mercat per col·laborar i potenciar-lo de cara a competir amb l'exterior.

El mapa s'ha elaborat amb el suport del centre tecnològic Eurecat. El director de programes públics de l'entitat, Joan Guasch, ha explicat a Cugat.cat que Sant Cugat destaca, sobretot, en l'àmbit tecnològic, però que també té un gran sector manufacturer.

Joan Guasch

A Sant Cugat hi ha tot un seguit d'empreses que segueixen fabricant, tot i que no són tan famoses com les d'automoció. Hi ha molta empresa manufacturera als polígons de la ciutat.


Tot i que cap dels 21 clústers presents al mapa que tenen seu a Catalunya són a Sant Cugat, la ciutat té presència en la majoria d'ells, en sectors com el plàstic, l'eficiència energètica, el 'packaging' i, fins i tot, el sector porcí. De fet, l'Ajuntament també forma part d'una de les agrupacions, la de l'eficiència energètica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.