Els comerciants afronten amb optimisme les rebaixes, després d'una 'bona' campanya de Nadal


  • Comparteix:

La roba experimentarà els descomptes més importants

La roba experimentarà els descomptes més importants

Els comerciants de Sant Cugat han aconseguit igualar les vendes de l'any passat durant la campanya del Nadal i ara afronten amb optimisme les rebaixes d'hivern. Els descomptes més importants es registraran en el sector de la moda, on hi haurà rebaixes d'un 30% de mitjana, a causa de l'elevat estoc acumulat després d'una tardor força suau pel que fa a les temperatures.

La campanya de rebaixes d'hivern ha arrencat ja a Sant Cugat, com a la resta de Catalunya, amb grans descomptes que arriben fins el 50% en alguns casos. Després dels bons resultats obtinguts durant la campanya de Nadal, els botiguers de la ciutat esperen ara amb optimisme la campanya de rebaixes, que els servirà per desfer-se dels últims estocs acumulats.

Ho explica el president de la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat, Josep Lluís Galvany, que afegeix que el sector de la moda serà el que experimentarà els principals descomptes.

Josep Lluís Galvany

La campanya de Nadal ha anat bastant bé, hem igualat els resultats de l'any passat, que ja és bastant. Ara esperem rematar-ho amb les rebaixes. Hi ha prou gènere en estoc, especialment de roba.


I és que la gran quantitat de roba d'hivern que queda emmagatzemada a les botigues, després d'una tardor força càlida, i l'oferta de moda i complements de qualitat a un preu rebaixat, faran que el sector de la moda sigui, previsiblement, un dels més demandats durant la campanya de rebaixes. Escoltem les opinions d'alguns comerciants de roba de Sant Cugat.

Comerciants

En la campanya de Nadal he venut més o menys igual que l'any passat. A més, el primer dia de rebaixes ha coincidit amb el pont ; esperem vendre tot l'estoc que ha sobrat.


Tot i així, alguns comerciants de botigues petites dedicades a aquest sector asseguren que aquest Nadal s'ha venut una mica menys que l'any passat i que ara, amb tot l'estoc sobrant, no poden aplicar grans descomptes.

Per altra banda, la Confederació de Comerç de Catalunya preveu que durant aquesta campanya, cada consumidor gastarà uns 200 euros de mitjana. El sector espera que enguany les vendes augmentin un 5% respecte l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.